Over TimeTEX

Voordat we TimeTEX aan u voorstellen willen we je graag kennis laten maken met ons nieuwe gezicht in Nederland. 

Menno is een zeer bekend persoon in de onderwijssector, waarin hij al meer dan 30 jaar succesvol actief is. Hij voelt zich hierin als een vis in het water. We zijn dan ook ontzettend verheugd dat hij aan boord is gekomen als contactpersoon van TimeTEX in Nederland. Zijn grote passie voor onderwijs is buitengewoon en hij stelt zijn knowhow sinds januari 2021 beschikbaar voor TimeTEX. 

Vertrouw ons op ons woord en neem contact met hem op. Hij staat met raad en daad tot jouw beschikking!

Jij staat altijd in het middelpunt!

Ondernemen + duurzaamheid

TimeTEX is een familiebedrijf met een uiterst gemotiveerd en zeer deskundig TEAM, waarbinnen al sinds jaar en dag banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn geïntegreerd. De eisen van leerkrachten, docenten en scholen en de bijbehorende dagelijkse praktijk staan in al onze overwegingen en ontwikkelingen centraal. Speciaal voor deze doelgroep ontwikkelen wij producten, die vaak uniek zijn en beschermd zijn met eigendomsrechten.

We zetten ons actief in voor milieubescherming en duurzaamheid. Zo wekken we bijvoorbeeld met onze zonnepanelen niet alleen stroom voor onze eigen elektriciteitsbehoefte op, maar leveren ook ongeveer 50% van deze opbrengst terug aan het openbare net. Onze bijna 4.000 vierkante meter kantoor- en opslagruimte wordt uitsluitend verwarmd door een grondwaterwarmtepomp, waardoor er geen fossiele brandstoffen worden gebruikt.

Verder doet TimeTEX er alles aan om het materiaal van onze producten zorgvuldig te selecteren. Veel van onze leermiddelen zijn zoveel mogelijk vervaardigd van gerecycled materiaal (bijvoorbeeld REWood®). Daarnaast proberen we om onnodige product- en verzendverpakkingen te vermijden of tot een absoluut minimum te beperken.

Samengevat kun je zeggen dat ons handelen sinds de oprichting van ons bedrijf wordt bepaald door ons verantwoordelijkheidsgevoel voor onze samenleving en toekomstige generaties. "Niet praten, maar handelen" is ons motto. Alleen dat zorgt voor verandering. Steun ons alstublieft op deze weg.

Innovatieve + unieke producten

Veel van onze producten zijn of worden in nauwe samenwerking met leerkrachten voor leerkrachten ontwikkeld. En op die manier kunnen we met onze producten onze belofte "Zo leven leerkrachten en docenten prettiger" nakomen. Wij nemen uitsluitend materialen in ons assortiment op die voldoen aan dit uitgangspunt.

Vanuit deze praktijkgerichte aanpak en ons streven naar de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard bieden wij een groot productportfolio van topkwaliteit aan. Onze producten voldoen niet alleen aan de strenge eisen voor intensief gebruik in de school, maar ze maken jouw alledaagse schooldag ook aangenamer!

Het spreekt voor zich dat wij onze producten door laboratoria en gespecialiseerde instanties laten controleren op alle relevante veiligheidsfactoren en wettelijke eisen – het draait immers om jouw veiligheid en die van de leerlingen!

Snelle + complete leveringen

Ons eigen, modern logistiek centrum staat garant voor snelle en complete leveringen. Met het ook op het milieu opereren we, daar waar mogelijk, zonder papier. De meeste bedrijfsprocessen zijn gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Alleen zo kunnen we onze klanten op lange termijn onderscheidende prestaties blijven bieden.

Recent bekeken
Maximale Zahl der Zeichen für dieses Eingabefeld erreicht