Service en garantie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden

§ 10 Informatie over aansprakelijkheid voor defecten (garantiebepalingen)

  1. De wettelijke garantiebepalingen zijn van toepassing. Neem in geval van een garantieclaim (paragraaf 2.) of bij vragen schriftelijk contact op met onze klantenservice:
    TimeTEX HERMEDIA Verlag GmbH, Ländenstraße 10, 93339 Riedenburg, Deutschland / Duitsland, e-mail: info[at]timetex.nl
  2. TimeTEX HERMEDIA Verlag GmbH verleent op producten met het rode zegel 3 jaar garantie vanaf de levering van de goederen op alle materiaal- en verwerkingsfouten. Indien voor individuele producten langere garantietermijnen zijn gespecificeerd, gelden deze dienovereenkomstig. Deze garantie geldt alleen voor leveringen binnen Nederland en België (Vlaanderen). Het is gebaseerd op onze keuze voor een adequate vervangende levering, gratis reparatie of terugbetaling van de aankoopprijs. Het is nadrukkelijk niet gericht op vervanging van gevolgschade, geldt niet bij verlies of natuurlijke slijtage of schade die te wijten is aan onoordeelkundig gebruik of onvoldoende of onoordeelkundige zorg. In het geval van een garantieclaim vergoeden wij ook de gemaakte kosten voor de heen- en retourzending voor het bedrag dat zou worden gemaakt als de goederen van of naar de oorspronkelijke plaats van verzending zouden worden verzonden. Uw wettelijke garantieclaims worden door deze garantie aangevuld, niet beperkt. U heeft nog steeds volledig recht op uw wettelijke garantierechten. Heeft u vragen of wilt u aanspraak maken op garantie, neem dan schriftelijk contact op met:
    TimeTEX HERMEDIA Verlag GmbH, Ländenstraße 10, 93339 Riedenburg, Duitsland, E-mail: info[at]timetex.nl
  3. Als er een fabrieksgarantie is voor een aangeboden artikel, raadpleegt u de respectievelijke pagina met artikelgegevens voor meer informatie. Uw wettelijke garantierechten jegens ons blijven uiteraard onaangetast door deze fabrieksgarantie.
  4. We wijzen er uitdrukkelijk op dat onze goederen niet bedoeld zijn voor export naar de Verenigde Staten van Amerika (VS) of voor gebruik aldaar. Afwijkingen van de eisen en voorschriften die in de VS gelden, vormen daarom geen defect in de zin van de wettelijke garantie.

Service en garantie afdrukken
Geen programma om pdf-bestanden weer te geven? Download hier gratis de Acrobat Reader.

Recent bekeken
Maximale Zahl der Zeichen für dieses Eingabefeld erreicht