Shelter voor pedagogisch nestblok

 • 81551
  • biedt bescherming tegen regen, sneeuw en vogels
  • eenvoudig te hanteren
  • met open panorama-zijde voor observatie
  • als aanvulling op het Hagemann pedagogisch nestblok
  • biedt voldoende ruimte voor zowel nestblok als extra nestplanken

   

€ 44,90 *

incl. BTW, excl. verzendkosten

op voorraad, levertijd ca. 3-5 werkdagen

Optimale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en roofdieren!   Zowel... meer
Shelter voor pedagogisch nestblok

Optimale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en roofdieren!

 

Zowel roofdieren zoals vogels, als weersomstandigheden zoals zon, wind of sneeuw kunnen een bedreiging vormen voor wilde bijen en hun cocons, doordat zij tijdens de metamorfose worden verstoord. Deze shelter is de optimale uitbreiding voor de Hagemann kweekset wilde bijen, het Hagemann educatief nestblok evenals het nestblok compact.  

 

Dankzij de shelter zal het kwalitatief hoogwaardige karakter van het nestblok gedurende meerdere bijenprojectseizoenen intact blijven. Je pleegouders zullen je er dankbaar voor zijn! Het interieur van het huisje biedt voldoende ruimte voor het nestblok en tot 8 extra bijzetplankjes. Het gebruik is heel eenvoudig: gewoon het deksel optillen en het nestblok in de shelter leggen. De shelter moet dan in zuidoostelijke richting worden uitgelijnd en op een muur of een andere verhoging worden geplaatst. Een geschikte standaard wordt aanbevolen als aanvulling, zodat het nestblok niet op de grond staat. Je hebt een nog meer beschermde omgeving voor de bijen en hun cocons gecreëerd. De open panoramazijde voor observatie is gemaakt van grofmazig draad. Zo is het nestblok altijd in het zicht. Tegelijkertijd worden de bijen of de cocons beschermd tegen roofdieren zoals vogels en worden zij niet gestoord tijdens de metamorfose van larve tot bij. Het dak is gemakkelijk afneembaar, zodat het nestblok gemakkelijk kan worden verwijderd.

 

Made in Germany, dus van hoge kwaliteit. Stevig, maar tegelijkertijd een mooie blikvanger in de buitenruimte van de school of in de tuin.

 

Geleverd wordt: Shelter met afneembaar deksel en panoramische observatiezijde

Afmetingen: 25 x 25 x 40 cm, materiaal: Hout en metaaldraad

 

Let op: Waarschuwing

Recent bekeken
Maximale Zahl der Zeichen für dieses Eingabefeld erreicht